fredag, september 29, 2006

Ett generationsskifte


Gamla solidarbutiken är helt utplånad nu och ersatt med en modern butik vars innehåll inte är mycket bättre än det den ersatte.

The muts



tisdag, september 26, 2006

fredag, september 22, 2006

Kryddor från helvetet


Respektera dom, eller du riskerar en ytterst dryg "dagen efter" upplevelse.

Red Steel .... Wii!

Damn! Wii kommer nog bli ett måste, en fin julklapp till mig själv kanske?




torsdag, september 21, 2006

onsdag, september 20, 2006

Det var inte igår


Televerket lunchade på casa mia idag ;-)

söndag, september 17, 2006

Kul med zoom

Blogging goodness

Tänkte bara slå ett slag för en annan blogsite där jag och andra vänner skriver om allt mellan jord och himmel. Just för tillfället har jag varit väldigt aktiv i att dokumentera mina äventyr med HTPC och annat tekniskt otyg :)

Så om du funderar på att skaffa en HTPC, så kan detta vara en bra start... Eller ett tidsfördriv om du har en tråkig dag på jobbet ;)

Logitech G15 + Copperhead

Behöver jag säga mer?

lördag, september 16, 2006

fredag, september 15, 2006

Team America - World Police


Än en gång så kommer USA som den storebror man stör sig på och skall säga vad som alla andra gör fel.

Kort och gott: "Ni skall ge fan i att reglera företag som kommer från USA"

Gillar speciellt denna kommentar

Justice Department antitrust chief Thomas Barnett cited proposals by some officials overseas to impose restrictions on iTunes as an example of overzealous regulation that he said could discourage innovation and hurt consumers.
Uhm... men vänta nu... Är det inte exakt vad USA själv pysslar med när de ränner runt och försöker styra upp mjulvarupatent?

Men det är ganska lätt och se vem det är som ligger bakom utspelet
Barnett said Apple should be applauded for creating a legal, profitable and easy-to-use system for downloading music and other entertainment via the Internet.
Om du sa RIAA och/eller MPAA så kan du klappa dig själv på axeln. Förvisso, de är inte helt förtjusta med Apple's låga priser men det är bättre än alla de pirater som har tagit nästan 200% av all försäljning, åtminstonde om man skall tro dom.

Så i slutändan så rör det sig bara om klassisk amerikansk girighet.

*suck*

onsdag, september 13, 2006

Äntligen


Någon mer än jag som tycker att modevärlden är skruvad? Inte nog med att modellerna har kläder som... tja... ingen vanlig dödlig kan ha, dessutom är många modeller som tagna från närmaste behandlingshem för anorektiker.

Vad är det för förebilder? Eller är egentligen modemässorna riktade mot anorektiker?

Jag menar, visst, sjuka kläder, ok. Det är bara en fråga om pengar. Men själva modellerna ser ju hemska ut. Inte ens manekängerna i skyltfönstret är såhär magra. Det är ju inte ens snyggt. Jag vet att det är kläderna som skall vara det framträdande, men kom igen nu.

Skulle du verkligen våga krama om någon av "dessa"? Risken för att få sitt öga utstucket av ett revben känns överliggande.

Det sorgligaste i det hela är att modellagenturerna spjärnar emot och tycker det är helt galet att man inför begränsningar på vikt/längd förhållande. Snarare är det de som har problem. Märker de inte hur fel det ser ut? Vidare säger de att massa modeller nu blir utan jobb... Skitsnack säger jag, för det är bara en modemässa hittentills som vågat säga till.

Och om detta skulle vara en vink om framtiden så är det ju bara att tjejerna får äta lite nyttig mat och sluta plåga sig själv. Vilket i så fall var på tiden!

tisdag, september 12, 2006

Pimp my keyboard


Bakgrundsbelyst tangentbord borde vara standard :-)