söndag, februari 10, 2008

Delivery done!

Dags att komma ut och njuta lite av vädret. Efter att ha grävt fram tre gamla dammiga mountain bikes så bar det ut i det fria...Två coola killar och en tredje imellan som (som vanligt) agerade fotograf. Detta är taget när vi kommit ner till Del Mar och tittar ut över havet/stranden. Vi kontemplerar även ifall vi borde fortsätta. För även om vi inte kommit så långt så visade det sig snabbt att mountain bike åldras mycket dåligt.
Min envisades med att kasta av kedjan hela tiden och bromsarna på allas cyklar var inte direkt övertygande.
Slutligen fortsatte vi ner till Poseidon för att cykla på stranden på vägen tillbaka. Lite mera "off-road" vilket passar våra cyklar.Men det blev lite mer off-road än vad vi hade väntat oss. Det rinner nämligen en smärre flod ut i havet på ett ställe längs med stranden (faktiskt där de första 2 bilderna i denna post var tagen) och pga allt regn och tidvatten så kunde man inte längre ta sig upp till vägen på ena sida.
Menmen, vi hade ju mountain bikes, så efter lite diskussioner om både det ena och det andra så cyklade vi lite försiktigt igenom där det såg ut at vara grundast.
Tro mig, det är inte lätt att avgöra sådant från andra sidan vattnet, så vi fick alla en rejäl omgång vatten i dojan.
Intressant upplevelse.
Slutligen, när vi väl kom hem, så visade det sig att ena cyklen hade ett styre som satt löst. Tack och lov hände inget. Hade varit lagom kul att se det vika sig när man "vadar" över.

Inga kommentarer: