torsdag, juni 05, 2008

Näthandel FTW!
En sak man lärde sig snabbt här är att det billigare på nätet. Det kommer nog inte som en chock, för så är det på de flesta ställen, inklusive Sverige. Men i USA kommer man undan skatten (~7.5%) när man handlar från en annan stat, och då blir det snabbt pengar.
Det finns även speciella siter som specialiserar sig på att erbjuda folk saker/kläder till bra priser. Dock så är erbjudandet tidsbegränsat och även begränsat i utbud och antal. Ungefär som en auktion med fast pris.
Så helt plötsligt kom man på sig själv med att kolla steepandcheap i tid och otid. Steep and cheap är en bra allt-i-allo site, som säljer allt från skjortor till knivar, surfbräder, mm.
Nu på senare tid så provade jag att köpa lite kläder och skor via denna site (och dess systersiter, såsom whiskeymilita & dogfunk). Till min förvåning så var det bra pris, snygga kläder och måtten var pålitliga.
Dessutom får man lugn och ro, bra priser och schysst service. Varför trängas på outlets eller i fashion valley (med dess dyra priser och påträngande expediter) när man kan klicka två gånger och få det i brevlådan två dagar senare?
Det är ju nästan så att det blir roligt att handla kläder, och det kommer från en som knappt handlar mer än en gång om (halv)året.

Inga kommentarer: