torsdag, september 24, 2009

Slutet närmar sig...

...snart måste vi flytta ut från huset vi bor i nu. Det är dags att hitta något eget.

Själv har jag och Danne hittat en schysst community nere i Mission Valley där det finns riktigt fina nybyggda lägenheter som hyrs ut. Efter en del surfande så slog jag till och reserverade oss en trevlig två:a (vilket i USA innebär 2 sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum). Grejen är bara den att när vi nu var därnere och skrev på papper och inspekterade lägenheten så råkade vi även se en annan variant av lägenhet, inte mycket dyrare än den jag hade reserverat (ca 15-110 dollar mer i månaden beroende på vilken man valde av de som fanns).

Dom hade nämligen ett par visningslägenheter så man kunde se hur det kunde se ut, och när vi kom in i den första (den också en tvåa) så kände både jag och Daniel att det här var något annat. Förvisso var den fullt möblerad, men det var mera känslan av upplägget som var bättre.

Den första är mer eller mindre två sovrum med kök och vardagsrum mittimellan. Denna var mer organiserat rörig, eller rättare sagt, mer som ett hus. Mindre hotell känsla. Risken är dock att det var deras möblering som gjorde det. Så vi skall dit imorgon igen och spana in en omöblerad version.

Bilder är det tyvärr knapert med, men här kommer ett par från klubbhuset. Förhoppningsvis har jag mer imorgon.


Inga kommentarer: